Iron Curtain Club in SEXYLAND

Vier met Iron Curtain Club de verjaardag van de val van de muur op 9 november in Sexyland! Beland je in Oost of in West? DJ Cash en DJ Trabant draaien de grootste hits uit 1989 uit Oost en West-Europa, en natuurlijk met good old David Hasselhoff.

De Berlijnse muur is 29 jaar geleden gevallen, wat is er over van de Europese droom van toen en hoe leeft de muur voort in de hoofden van Europeanen?

Om 21:00 uur de voorvertoning van de korte documentaire ‘De zoon van de pacifist’. Reinhard Hotop is al sinds de DDR-tijd overtuigd pacifist. Met zijn gemoedsrust is het echter snel afgelopen wanneer hij bij de vrijwillige brandweer begroet wordt met een strijdlied uit de nazi-tijd. Zijn gevecht tegen extreem-rechts wordt wel heel persoonlijk, wanneer hij gebeld wordt door de leraar van de school van zijn zoon.

Om 22 uur beleven we geschiedenis met twee speciale ‘silent’ radioprogramma’s met historisch materiaal en nieuwe opnames gemaakt door de journalisten van het Iron Curtain Project.

We tonen the best of van onze tentoonstellingen die de afgelopen vier jaar door Europa toerden, met o.a. Het ‘I Am so angry I made a sign- pop-up museum’ over protest en het ‘What if!?-museum’ over ideeën die de status quo veranderen.

Wees erbij!

Waar: Sociëteit Sexyland, Ms. van Riemsdijkweg 39
Tijd: inloop vanaf 20 uur, start programma om 20.30 uur
Entree: 6,50 euro

Share this